Retouren

Neemt U voor het retourneren contact met onze klantenservice, mail naar OlioAutentico@gmail.com of bel naar 06-18070602.Wij verzoeken u het ordernummer, de aankoopdatum en de producten te vermelden. U ontvangt het retouradres en een uniek retournummer. De verantwoordelijkheid en kosten van het retourneren komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (bijv. in geval van gebreken).

U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na levering te retourneren. Het recht van restitutie vervalt na 14 dagen, waarna de fabrikantengarantie voor zover van toepassing in werking treedt. Houdt u bij het retourneren rekening met het volgende:

  • Retouren gelden niet voor producten, die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, bijvoorbeeld i.v.m. hygiëne of die kunnen bederven of verouderen.
  • Retouren mogen alleen in behandeling worden genomen wanneer de bestelling ongeschonden en in originele verpakking wordt geretourneerd.
  • Wij kunnen uw retour niet in behandeling nemen zonder retournummer.

Heeft u een onjuiste bestelling ontvangen, zijn producten kapot of beschadigd of ontbreken er producten? In dat geval verzoeken wij u contact op te nemen met onze afdeling klantenservice. Wij adviseren u hoe nu verder en helpen u het probleem op te lossen. Mail naar OlioAutentico@gmail.com of bel naar 06-18070602