Beschrijving
Deze Extra Vergine olijfolie is een Monocultivar en afkomstig van de koude persing van olijven van enkel Marinese olijfbomen. Het is dus een olie afkomstig van 1 soort olijfboom. Van Marinese olijven is bekend dat ze een zeer lage opbrengst hebben, maar een zeer intense smaak, met een pittige afdronk. Deze olie behoort tot Presidio Slowfood sinds 2019.
Deze olie is te gebruiken voor zowel koude en warme gerechten. Erede is door zijn fruitigheid en lichte bitterheid uitermate geschikt voor visgerechten en salades. De smaak doet denken aan gemengde bessen, gemaaid gras, verse tomaat en een beetje amandel.
De Extra Vergine olijfolie Erede is al 3 jaar op rij prijswinnend in “The Amsterdam International Olive Oil Competition”. Dit jaar heeft de olie de Gouden prijs gewonnen en is door 4 aanstaande chefs van sterrenrestaurants gekozen tot “Chefs Choice”. Een enorme bekroning.
Halina –
Wow, amazing weblog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
you make running a blog look easy. The total glance of
your web site is excellent, let alone the
content material! You can see similar: sklep internetowy and
here sklep online